DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İSKEP BASINA ANLATILDI

Son Güncelleme :

18 Şubat 2016 - 16:41

/ kez okundu.
İSKEP BASINA ANLATILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen İSKEP Projesi kapsamda 18 Şubat 2016 Perşembe günü Clarion Hotel’de saat 9.00’da projede bugüne kadar gerçekleşen ilerlemelerin paylaşıldığı bir kahvaltılı Basın Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

_HMK1358

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği önderliğinde yürütülen İstihdam için Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında ildeki dezavantajlı bireylerin işgücü piyasasına girişlerinin önündeki engellerin kaldırılması ve bu bireylerin girişimcilik, kişisel gelişim, kariyer planlama ve mesleki eğitimler aracılığıyla istihdam edilebilirliklerinin artırılmasını amaçlıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra 10 ilde 12 belediyede yürütülen proje ile dezavantajlı bireylere yönelik sosyal destek ve istihdam hizmetlerinin koordinasyonu ve sunulmasına ilişkin yeni bir model geliştirildi.

Toplantıda basına bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Büyükşehir Belediye olarak bugüne kadar sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları çalışmaları aktararak basın mensuplarını bilgilendirdi.

Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, bundan dolayı da Yaşlı Dostu Kenti belediyesi olarak ödüllendirildiklerini söyledi.

_HMK1334

Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya daha sonra basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Daha sonra söz alan Proje Teknik Destek Ekibi İletişim Uzmanı Alper Ömeroğlu da proje kapsamında işgücü analizleri kapsamında Kahramanmaraş’ daki işgücü piyasasında dezavantajlı bireylere yönelik açık olan meslek alanları ve proje çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.