DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İŞ HAYATINDA KADIN PANELİ DÜZENLENECEK

Son Güncelleme :

06 Mart 2020 - 14:16

/ kez okundu.
İŞ HAYATINDA KADIN PANELİ DÜZENLENECEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“Dinlemeye daha açık olmak ve eleştiriden öğrenmek/ders çıkarmak, karşı taraf ile empati kurmak, sürekli yeni şeyler öğrenmeye açık olmak, daha esnek olmak ve dolayısıyla daha hızlı adapte olabilmek, daha az bencil olmak ve özveride bulunmaya daha gönüllü olmak, olaylara, konulara stratejik ve analitik boyutta yaklaşırken insani boyutu da ihmal etmemeyi başarmak, ait olduğu kurum ve/veya insanlara karşı daha sadık olmak, sorgulamaya cesaret etmek”

Yukarıda belirtilen bu nitelikler, kadın liderlerin bazı özellikleri arasında yer alıyor. Günümüz iş dünyasında kadın liderler bu açıdan büyük önem taşıyor ve ülkemizin rekabetçi ülkeler arasında daha ön sıralarda yer alabilmesi açısından önemli bir rol üstleniyorlar. Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü iş hayatında başarılarıyla öne çıkan KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Burcu ERŞAHAN, Emekli Banka Müdürü Fehime DOKUMACI, Hukuk Müşaviri Avukat Çiğdem KEKEÇ VE AHG Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatma GEMCİ’nin konuşmacı olarak katılacağı “İş Hayatında Kadın Paneli” Düzenliyor.

“İş Hayatında Kadın Paneli” 10 Mart 2020 Salı günü saat 14.00’te Göksun’da, Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Arslanbey Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.