DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

iş adamları iftarda buluştu.

Son Güncelleme :

11 Haziran 2016 - 11:39

/ kez okundu.
iş adamları iftarda buluştu.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Haysiad bünyesindeki iş adamları iftarda buluştu. Haysiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Hüseyin Güner, ticaretle uğraşan insanların hep kazanmak istediğini dolayısıyla ahireti de kazanmayı istemesi gerektiğini söyledi.

1300 üyesi, 2 şubesi, 61 il temsilciliği, 12 bölge temsilciliği, 14 sektör komisyonu ile faaliyet gösteren Haysiad’ın sadece maddi terakkiyatları için değil manevi terakkiyatları için de çalışmalar yaptığını söyleyen Hüseyin Güner, bunu dernek tüzüğüne de yazarak önemine vurgu yaptıklarını söyledi.

İnsanların iş hayatında koşuşturma ve sıkıntıları sebebiyle gaflet perdesi altında özünü kaybettiğine vurgu yapan Hüseyin Güneş, şöyle konuştu: “İşte ramazan bizi gafletten uyandırır ve muhasebe yapmamıza vesile olur. Hepimiz iş adamıyız ve ticaret erbabıyız. Ticareti en iyi yapmaya çalışanlarız. Peki çok iyi ticaret biliyorsak ahiret ticaretini yapabiliyor muyuz? İş adamı sürekli kazanmak ister hiç kaybetmek istemez.

Biz de bu dar-ı imtihan olan dünyaya kazanmak veya kaybetmek üzere gönderildik. Ortası yok ticarette ki gibi kar etmedik ama zarar da etmedik gibi değil. Ya kazanacağız ya kaybedeceğiz. Neyi kazanacağız saadet-i dareyni. Yani hem dünya saadetini, hem de ebedi saadeti. Bizler başıboş değiliz. Bu dünya ya gönderilirken başımıza öyle bir dava açılmış ki o da iman davasıdır. Kimileri ticaretini iyi yapar davayı kazanır ve imanla kabre girer, kimileri ise kazanamaz ve Allah muhafaza kabre imansız girer,”dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.