DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
GRAM ALTIN 2.507,65 % 0,93
ÇEYREK A. 4.100,00 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İLK İFTAR SOFRASI R4BI4 PARKINDA KURULDU

Son Güncelleme :

08 Haziran 2016 - 8:20

/ kez okundu.
İLK İFTAR SOFRASI R4BI4 PARKINDA KURULDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin Belediyesi tarafından, Ramazan Ayının ilk gününde Rabia Parkı’nda kurulan iftar sofrasında ilk oruçlar açıldı.

Afşin Belediyesi, Ramazan Ayının ilk gününde Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye personeli ile ailelerini ve vatandaşları, Rabia Parkı’nda kurduğu iftar sofrasında ağırladı.

İftar programına katılan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin Belediyesi her Ramazan ayında vatandaşlarımızı aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. İlk iftarda belediye çalışanlarımız ve aileleri, belediye meclis üyelerimiz, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar ile Ramazan ayının ilk iftarında bir araya gelmek istedik. İnşallah hep birlikte güzel bir iftar programı geçireceğiz” dedi.

100 dönümlük alanda halkın hizmetine sunulan Rabia Parkı’nda, vatandaşları gönül sofrasında ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Güven, ” İlçemizde güzel bir park çalışması yapıyoruz. Şuanda Rabia Parkı’nda iftar programından vatandaşlarımızla bir aradayız. İlçemizde faaliyet gösteren derneklerimiz belediye tarafından oluşturulan Ramazan Sokağı’nda stantlarını açtılar.  Açılışını yapacağız. Ayrıca parkımızda vatandaşlarımıza bir sürprizimiz olacak. Vatandaşlarımızla buluşturmak istediğimiz “ışıklı, müzikli fıskiye sistemi” henüz tamamlanmadı fakat yine de iftar programında müzikle ve ışıkla senkronize bir şekilde hareket eden sistemi çalıştıracağız ve vatandaşlarımıza görsel bir şölen yaşacağız. ” açıklamasında bulundu.
Ramazan Sokağı Afşin’de bir ilk oldu;

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ” İlçemizde ilk defa ramazan sokağı kuruduk. Amacımız, tüm Afşinli hemşerilerimizin Ramazan Ayında bir arada yaşamasını temin etmekti. İlçemizde faaliyet gösteren derneklerimiz belediyemiz tarafından oluşturulan bu sokakta hizmet verecek. Eksiklikler, hatalar olabilir ve biz bunları görerek ve düzelterek yolumuza devam edeceğiz. İnşallah hayırlı olur, huzurlu ve eğlenceli olur. Ramazan Sokağı, İnşallah yıllar sonra bile vatandaşlarımızın akılların da kalan ramazan anılarını oluştururuz” diye konuştu.

– Rabia Parkı, “Tematik Park” ile bir başka güzel olacak…

Tematik park çalışmalarının tamamlandığında Afşin ve bölgede bir ilk olacağını ifade eden Başkan Güven, “Rabia Parkımızın içerisine Tematik Park yapıyoruz. İnşallah bu güzel çalışmayı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada görsellik ön planda olacak ve vatandaşlarımız buraya stres atmak, rahatlamak için gelecek. İnşallah Ramazan ayında burası vatandaşlarımızla dolup taşacak. 2016 yılını en iyi şekilde değerlendirip birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik olduğunu belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven sözlerine şöyle devam etti,” Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamak bizleri çok mutlu ediyor. Biliyorsunuz ki her yıl Afşin Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar soframız var Belediyemiz ev sahipliğinde Atatürk Parkında oluşturduğumuz alan da Afşinli hayırseverlerimiz ve esnaflarımız ile birlikte ramazan boyunca iftar yemeğinde hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Sofranın bereketli atmosferini vatandaşlarımız ile birlikte hep beraber teneffüs ve Allah izin verirse hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.