DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ILICA KESİMHANESİ HİZMETE AÇILDI

Son Güncelleme :

11 Haziran 2018 - 8:51

/ kez okundu.
ILICA KESİMHANESİ HİZMETE AÇILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ilıca Kesimhanesi açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat İlçe Kadın Kolları, Onikişubat İlçe Gençlik Kolları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta ilk olarak konuşma yapan Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, öncelikle vatandaşın Kadir Gecesini kutladı. Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in her geçen gün ilçeye yeni bir değer kattığını belirterek, Ilıca Kesimhanesinin ihtiyaç olduğunu belirtti. Ayrıca Ilıca Mahallesi için çok önemli yatırımların yapıldığını belirten Görgel, Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti. Ilıca ile ilgili yol probleminden de bahseden Görgel, devletin de desteğiyle bu sorunların çözüleceğini ifade etti.

Görgel Ilıca Kaplıcalarını “Kahramanmaraş turizminin dış dünyasına açılan penceresi” olarak niteledi. Görgel konuşmasında 24 Haziran seçimlerine de değinerek, halkın desteğine ihtiyacı olduklarını belirterek, vatandaşın mutlaka oy kullanmaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek vatandaşları selamlamasının ardından, Onikişubat Belediyesi’nin 4 yılda yapmış olduğu hizmetleri anlatırken, Ilıca Mahallesinin önemine dikkat çekti.

İller Bankasından 4 yılın toplamında Ilıca Mahallesi için nüfus başına gelen rakamın 1 Milyon 314 Bin olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak Ilıca Mahallesine yaptıkları yatırımın ise 8 Milyon 858 Bin TL ile 8 katı yatırım yaptıklarını ifade etti.

ILICA KESİMHANESİ HİZMETE AÇILDI2

Ilıca Mahallesine yaptıkları hizmetlerden bahseden Başkan Mahçiçek 200 Bin metrekarenin üzerinde kilit parke yol, 400 Bin TL yatırım yaparak yeşil alan, 2,5 Milyon maliyet harcayarak okul ve yol yaptıklarını belirterek, son olarak Ilıca Kesimhanesini vatandaşın hizmetine açtıklarını ifade etti.

Ilıca Kesimhanesinin maliyetinin 600 Bin TL olduğunu belirten Başkan Mahçiçek, Ilıca nüfusunun yaz aylarında çok yoğun olduğunu belirterek, önce ki kesimhanenin çok sağlıklı şartlarda kullanılmadığı ifade etti. Bu yüzden Ilıcaya layık bir kesimhane yaptıklarını söyleyen Mahçiçek, kesimhanede 1 gün de 200 küçükbaş ve 80 büyükbaş kesilebilecek kapasitede olduğunu belirtti.

Ilıca Kesimhanesinin iyi şartlarda olduğunu, herkesin kurbanlarını burada güvenerek kesebileceğini ifade eden Mahçiçek, hayırlara vesile olmasını diledi.

Daha sonra konuşmasında seçim sürecinden de bahseden Başkan Mahçiçek, vatandaşa oy kullanma konusunda hassas davranmaları gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı için vatandaştan dua isteyen Başkan Mahçiçek, “ en büyük duayı hak eden dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca vatandaşın Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik eden Başkan Mahçiçek, teşekkür dileklerini ileterek, konuşmasını sonlandırdı.

Son olarak konuşma yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, dış ülkelerin gözlerinin Türkiye’nin ve bu seçim tarihinin üzerinde olduğunu ifade etti.

Özdemir konuşmasında siyasette şahsi kırgınlıkların olmaması gerektiğine değinerek, vatandaşın Ak Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir bütün halinde sevmeleri gerektiğini belirtti.

“24 Haziran’dan sonra bu ülkenin keyfini çıkaralım” ifadelerine yer vererek konuşmasını tamamlayan Özdemir, vatandaşın Kadir Gecesini de kutladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.