DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ILICA İMAM HATİP’TEN DÜŞMANLARA ANLAMLI MESAJ YENİLECEKSİNİZ

Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 6:54

/ kez okundu.
ILICA İMAM HATİP’TEN DÜŞMANLARA ANLAMLI MESAJ YENİLECEKSİNİZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi Ilıca İmam Hatip Ortaokulu tarafından, ülkemizde son zamanlarda yaşanan hain terör saldırılarına tepki göstermek ve öğrencilerde vatan, bayrak ve şehitlik bilincini yerleştirmek amacıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. Ilıca’da bulunan tüm okullarla birlikte yürüyüş yapılarak gerçekleştirilmesi düşünülen etkinlik, Kahramanmaraş Valiliği tarafından getirilen gösteri ve yürüyüş yasağına takıldığı için okulun salonunda yapıldı.

Burada, üzerinde Kur’andan “De ki: Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp cehennemin dibine sürüleceksiniz!” (Âl-i İmrân / 12) ayetinin ve Mehmet Akif Ersoy’un “Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır ! ” sözlerinin yer aldığı pankartlar açılarak öğrencilere içerikleri ile birlikte anlatıldı. Okul idarecileri ve öğretmenler tarafından yapılan konuşmalarda ise vatan sevgisi ve şehitlik hakkında bilgiler verildi. Okul Müdürü İbrahim Karalar yaptığı konuşmada son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına atıfta bulunarak; “Bu vatan, bu bayrak ve bu din için hayatlarını vermekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyorum. Saldırıların hedefinde Türkiye var, milletimiz var. Dün de bu böyleydi bugünde… Dün resmen işgale yeltenen düşmanlar, bugün hainler eliyle birliğimize, bütünlüğümüze kastediyorlar. Bize düşen saldırılar karşısında yılmadan, yorulmadan dünkünden daha fazla bir birimize sımsıkı sarılmaktır. Düşmanların oyunlarını gelmemektir. Çok çalışmaktır. Vatanımızı hepimiz çok sevmeliyiz. Vatanımızı sevmek daha çok çalışmakla, görevimizi en iyi şekilde yapmakla olur.” dedi.

Daha sonra Ilıca Şifa Camii İmam Hatibi Hüseyin Sağer tarafından yapılan duaya eşlik edilerek şehitlerin ruhlarına Fatihalar okundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.