DOLAR 32,5699 % 0.16
EURO 34,8706 % 0.58
GRAM ALTIN 2.431,54 % -0,05
ÇEYREK A. 3.975,57 % -0,05
BITCOIN 66.432,00 0.667
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İlahiyat Fakültelerinin Sorunları KSÜ’de Masaya Yatırılıyor

Son Güncelleme :

18 Aralık 2015 - 16:20

/ kez okundu.
İlahiyat Fakültelerinin Sorunları KSÜ’de Masaya Yatırılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İlahiyat Öğrenci Platformu (İÖP)8.si yapılan İlahiyat Fakültesi Temsilcileri Toplantısı’nı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde (KSÜ) gerçekleştirdi.

KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda düzenlenen İÖP toplantısının açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci yaptı. Bu tür toplantıların sorunların tespiti ve çözümünde çok önemli olduğunu vurgulayan Rektör Deveci, bu gibi çalışmalara üniversite olarak kapılarının her zamanaçık olduğunu söyledi.

İlahiyat fakülteleri öğrencilerine “Gayret kadere âşıktır” sözünü hatırlatan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, “Dünyayı ben değiştireceğim diyerek yola çıkın. Dürüst, kaliteli, eğitimli ve çalışkan insanlar olarak yetişin. Ortama göre değişmeden gayretle çalışmaya devam ederseniz, Allah emeklerinizi boşa çıkarmayacaktır” diye konuştu.

KSÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Pak ise kısa bir selamlama konuşması yaparken, bu toplantının sorunların çözümüne katkı sağlayacağını belirtti. Son olarak kürsüye çıkan İÖP Başkanı Elazığ Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Muhammed Sacit Ataş da bir konuşma yaparak, İÖP hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

41 üniversiteden yaklaşık 100 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirilen 8. İÖP Çalıştayıkapsamında, 3 gün süreyle, “İlahiyat Fakültelerinin Sorunları ve Çözüm Yolları” başlığı altında sunumlar gerçekleştirilerek, sorunların tespiti ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.