DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’n den Okullara Akademi Odaları

Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 12:35

/ kez okundu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’n den Okullara Akademi Odaları
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında yapılan işbirliğiyle beş okulumuza Akademik Çalışma Odası açıldı. Açılış töreni Onikişubat Tenzile Erdoğan Anaokulunda yapıldı. Törene Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof Dr Niyazi CAN, KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail YILDIRIM, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ, çok sayıda KSÜ akademik personeli, İl ve ilçe yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Çalışma Odası Tenzile Erdoğan Anaokulu, Mado Kadriye Kanbur İlkokulu, Türk Telekom Ortaokulu, Şehit Öğretmenler İlkokulu ve Atatürk Anadolu Lisesinde faaliyete geçti.

Tenzile Erdoğan Anaokulundaki törende konuşan Prof. Dr. Nail YILDIRIM, bu projeyle üniversite ile milli eğitim camiası arasındaki işbirliği daha da artacağına değindi. Yıldırım, çalışma odaları sayesinde hocalarımızın, teorinin uygulanışını gözlemleyeceklerini anlattı. Teorik ve pratiğin bu okullarımızda birlikte ilerleyeceğini kaydetti. Ayrıca ortaöğretim kurumlarında sınıf yönetimiyle ilgili ciddi veriler alınabileceğine değindi. İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ ise bu uygulamanın 2023 Eğitim Vizyonunun da ruhunu yansıttığını belirterek okullarımızın daha nitelikli hale geleceğini  vurguladı. Yılmaz, önümüzdeki süreçte Üniversitemizin bir çok birimiyle yürütülen çalışmaları daha da ileriye taşımak istediğine değindi. Bu tür çalışmaların okullarımız arasındaki başarı düzeyinin giderilmesine de katkı vereceğini söyledi. KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi CAN, 2023 Eğitim Vizyonu bizim de vizyonumuzdur. Devletimizin programları bizim de programımızdır. Aklıselim, kalbiselim, zevkiselim bir medeniyet inşası için çalışıyoruz. Kahramanmaraş’taki bu uygulama belki de bütün Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma olacaktır, dedi.

Tören beş ayrı okulda yapılan açılışla sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.