DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İl İstihdam Üyeleri, Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:01

/ kez okundu.
İl İstihdam Üyeleri, Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektör Deveci, Kasım ayı olağan toplantısını KSÜ’de gerçekleştiren Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özden Görücü başkanlığında, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğinden Mehmet Geçgil, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Ahmet Aküncü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Mehmet Arslan ve Yaşar Yıldız’dan oluşan heyet, kurul çalışmaları ve gündem maddelerine yönelik Rektör Deveci’ye bilgilendirme sunumu yaptı. Kurul üyeleri, ev sahipliğinden dolayı Rektör Deveci’ye teşekkürlerini ilettiler.

Kurul üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Deveci, Üniversitemizin bu tür önemli etkinliklere ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İstihdamın geliştirilmesi ve mesleki eğitim yoluyla iş gücü piyasasının güçlendirilmesi için üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Rektör Deveci, kurul üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının artarak devamını diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.