DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İki Kardeş Yan Yana Toprağa Verildi

Son Güncelleme :

16 Ocak 2018 - 14:24

/ kez okundu.
İki Kardeş Yan Yana Toprağa Verildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İzmir’de inşaat alanındaki çukura düşerek hayatlarını kaybeden iki kardeş, Kahramanmaraş’ta yan yana toprağa verildi.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda bir inşaat alanında yaklaşık 2 metre derinliğindeki çukura düşerek hayatlarını kaybeden 5 yaşındaki Ali Tencirlioğlu ve 7 yaşındaki Yusuf Tencirlioğlu’nun cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundan ailesi tarafından alınarak memleketleri Kahramanmaraş’a getirildi.

Kahramanmaraş’ta Zeynel Abidin Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından kardeşler Şeyh Adil Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Yetkililerden yardım ve destek bekleyen baba Teyfik Tencirlioğlu, “İzmir’e gittik, çöpten ekmeğimi çıkartayım çocuklarım ekmeğini çıkartayım diye. Yaşadığımız yerde inşaat çalışması başladı önlemsiz bir kuyu kazılmış, tamamı su dolu çukura çocuklarım düştü ve hayatını kaybetti. İlgililerden gerekenin yapılmasını diliyorum” dedi.

Cenaze törenine Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve vatandaşlar katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.