DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İhtiyaç Akademi KPSS Kursu yine farkını ortaya koydu

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2016 - 15:49

/ kez okundu.
İhtiyaç Akademi KPSS Kursu yine farkını ortaya koydu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

K.Maraş ta KPSS’ye  hazırlanan tüm adaylara yapmış olduğu hizmetlerle K.Maraş ın gözdesi olmaya devam ediyor.

İlimizde İhtiyaç Akademi KPSS kursunun geleneksel hale getirdiği genel tekrar kamplarını 16.17.18 Nisan tarihlerinde, Necip Fazıl Kültür Merkezinde tamamlayarak, sınava son bir hafta kala, yine geleneksel hale getirdiğimiz, ÖSYM sınav formatında KPSS sınavını 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bahçelievler Yerleşkesinde yaparak tüm adaylara sınav öncesi eksikliklerini görmeleri açısından güzel bir hizmet gerçekleştirmiş olduk. Sınava kendi öğrencilerimizin dışında  , herhangi bir kursa gitmeyen, farklı kurslara giden dışarıdan da bir çok öğrencinin katılımıyla 1800 civarında öğrencimiz sınava katılmış oldu.

İhtiyaç Akademide hizmetler bitmez. Biri biter bir diğeri başlar. Bu kadar yorucu bir sınav hazırlığı sonrası öğrencilerimizin eğlenmeyi hak ettiğini düşünerek, geleneksel hale getirmiş olduğumuz Gençlik festivalimizin ikincisini 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Dışarıdan da katılmak isteyenler kabul edilecektir. Sınav sonrası öğrencilerimizi eğlendirmeye devam ediyoruz. 22 Mayıs ta sınava katılacak tüm adaylara başarılar diliyoruz.

İhtiyaçlı olmak bir ayrıcalıktır..

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.