DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde geleneksel hale getirdiği Geleneksel Büyük İftar Programı ve akabinde Pazarcık Belediyesi Ramazan Etkinlikleri bu yıl da Atatürk Parkında yapılacak.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ : ''Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye'miz ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızı göreve geldiğimiz 2014 yılından beri düzenli olarak gerçekleştiriyoruz.Bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz İftar programlarımızda ki temel amacımız halkımız ile birlik ve beraberlik içinde Mübarek Ramazan Ayı'nın coşkusunu maneviyatını hep birlikte yaşamak.Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemize kurduğumuz 5 ayrı noktada vatandaşlarımıza iftar yemeği ikram ediyoruz bunun yanında her gün farklı bir mahallemizde iftar programı düzenliyoruz.

2016 Yılı Geleneksel İftar Programımız 11 Haziran Cumartesi günü ilçemizin en büyük mesire alanı olan Atatürk Parkında gerçekleştirilecektir.Geçen yıl olduğu gibi bu yılda İftar Programımızın akabinde Ramazan Etkinlikleri'miz başlayacaktır. Ramazan'ın maneviyatını ve coşkusunu hep birlikte yaşamak adına tüm hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Ayı'nı tebrik eder,Atatürk Parkında gerçekleştireceğimiz iftar Programımıza katılmak üzere bütün vatandaşlarımıza davetimi arz ederim'' dedi.

YER : ATATÜRK PARKI SAAT : 20:00 TARİH: 11 HAZİRAN CUMARTESİ

Google News

İFTAR PROGRAMINA DAVET !

08 Haziran 2016 - 7:41 kez okundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.