DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İÇME SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Son Güncelleme :

11 Haziran 2018 - 11:58

/ kez okundu.
İÇME SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Göksun İlçesi Ericek ve Karadut Mahallelerinde sürdürdüğü içme suyu çalışmalarını tamamlayarak yeni tesisleri vatandaşın hizmetine sundu.

Kahramanmaraş’ta kırsalda yoğun çalışma yürüten KASKİ Genel Müdürlüğü, Karadut Mahallesinde eskiyen içme suyu şebeke hattı yerine 2 km yeni içme suyu şebeke hattı inşaatını tamamlanarak vatandaşlara kesintisiz içme suyu ulaştırıldı.

Ericek Mahallesinin içme suyu kaynağında düzenli bir kaptaj yapısı bulunmaması, kaynağın dışarıdan müdahale ve çevre koşullarına maruz kalmasından dolayı mahalleye modern kaptaj tesisleri inşa etti. Yeni kaptaj tesisleriyle mahalleye sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanıyor.

Ericek Mahalle Muhtarı Bahtiyar Karaoğlan önceden düzenli bir kaptaj yapısı olmadığından suların zaman zaman bulanık aktığını ve yapılan çalışmayla içme suyunun sağlıklı bir yapıya kavuştuğunu belirterek çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkürlerini iletti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.