DOLAR 32,5895 % 0.35
EURO 34,8642 % 0.35
GRAM ALTIN 2.495,67 % 0,45
ÇEYREK A. 4.080,41 % 0,45
BITCOIN 2.136.176 3.917
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Heyelan, Andırın-Düziçi Bağlantı Yolunu Kapattı

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2015 - 10:19

/ kez okundu.
Heyelan, Andırın-Düziçi Bağlantı Yolunu Kapattı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış heyelana yol açtı. Andırın-Düziçi bağlantı yolu ve birçok mahallenin yolu ulaşıma kapanırken, tarım arazilerinde toplanmayan mahsuller zarar gördü.

Andırın’da 2 gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’ne giden bağlantı yolunda heyelan meydana geldi. Heyelanın meydana geldiği bağlantı yolu ile yağışlardan zarar gören Köleli, Kuzgun, Boğazören, Anacık, Sumaklı ve Beşbucak mahallelerine giden yollar ulaşıma kapandı. Günlük yaşamın olumsuz etkilendiği ve birçok tarım arazisindeki hasadı yapılmayan mahsullerin zarar gördüğü ilçedeKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na ait 16 iş makinesiyle çalışma başlatıldı.

 

Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak da, zarar gören bölgelere giderek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Mustafa Maslak, zarar gören alanların tespiti için çalışma başlatıldığını belirterek, “Sağanak yağmurlar neticesinde ilçemizde bazı bölgelerde oluşan heyelan ve tarım arazilerindeki hasarlar, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince tespit edilmeye başlanmıştır. Çiftçilerimizin mağdur olmaması için gerekli tedbirleri alacağız. İncelemelerimiz devam etmektedir” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.