DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HAYDAR YAVUZ U23 AVRUPA ŞAMPİYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA ALDI

Son Güncelleme :

03 Nisan 2017 - 8:21

/ kez okundu.
HAYDAR YAVUZ U23 AVRUPA ŞAMPİYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA ALDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

28 Mart-2 Nisan 2017 tarihleri arasında Macaristan’ın Szombathely kentinde düzenlenen U23 Avrupa ŞampiyonasındaU23 Güreş Milli Takımımızda yer alan İlimiz başarılı güreşçilerinden Haydar Yavuz Gümüş Madalyanın sahibi oldu

65 kiloda finale yükselen milli güreşçi Haydar Yavuz sakatlığı nedeniyle final maçına çıkamadı ve gümüş madalyada kaldı. Milli sporcunun doktor kontrolü sonrasında hayati tehlikesi nedeniyle maç yapmamasına karar verildi. Milli Güreşçimiz Gümüş madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Haydar Yavuz’un Memleketi Kahramanmaraş’a dönüşünde Hava alanında karşılama programı düzenlendi. Karşılama da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Yavuz’u ailesi akrabaları ve Şampiyon güreşimizin arkadaşları hazır bulundular. Hava alanında İl Müdürü Kabakcı güreşçimizin boynuna çiçek taktı ve davul zurnalar ile sporcumuz karşılandı. Oluşturulan konvoy ile sporcumuz şehir turu attırıldı. Turun ardından Yavuz ŞeyhadilMahallesinde bulunan Babaocağına getirildi. Güreşçi arkadaşları tarafından omuzlarda evine kadar taşınan Haydar Yavuz anne babasının elini öptükten sonra gelen misafirler şampiyonla hatıra fotoğrafı çektirdi ve evine uğurlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.