DOLAR 32,6057 % 0.27
EURO 34,7843 % 0.33
GRAM ALTIN 2.416,30 % -0,68
ÇEYREK A. 3.950,65 % -0,68
BITCOIN 66.263,23 0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRÜ BÜYÜK’ÜN İLİMİZE ZİYARETİ

Son Güncelleme :

11 Şubat 2020 - 12:58

/ kez okundu.
HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRÜ BÜYÜK’ÜN İLİMİZE ZİYARETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük ilimizi ziyaret etti.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan Kurtuluşun 100.yılında “Sevdamız Kahramanmaraş” temalı karma resim sergisi açılışını yaptı.

Sergi açılışından sonra Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü’ne ziyaret gerçekleştiren Genel Müdür Büyük kurum personelleriyle bir araya gelerek kısa süreli sohbet gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve milli eğitim yöneticileriyle bir araya gelen Genel Müdür Büyük ilimizdeki Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Genel Müdür Büyük, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Habibe Öçal, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TOBB Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve İl/İlçe protokolünün teşrifleriyle Olgunlaşma Enstitüsü’nün 7 Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde düzenlenen “Sonsuza Dek Kahramanmaraş” İstiklal Madalyası Sergisi’nin açılışına da katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.