DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hastane Yolunda Kaza 5 Yaralı

Son Güncelleme :

30 Temmuz 2015 - 15:48

/ kez okundu.
Hastane Yolunda Kaza 5 Yaralı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, balkondan düşen çocuğunu hastaneye götürmek isteyen sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak köprü bariyerlerine çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Esentepe Mahallesi Söğütlü Caddesi’nde yaşandı. Ö.I.K. isimli çocuk, dedesine ait evin balkonundan dengesini kaybederek düştü. Anne M.Ç.K. ise, akrabaları G.A., S.A., E.H. ve eşi S.K. ile birlikte yaralanan çocuğunu hastaneye götürmek için 44 NS 163 plakalı otomobil ile yola çıktı. M.Ç.K., Söğütlü Köprüsü’ne geldiğinde kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan ve savrulan otomobil, köprünün demir bariyerlerine çarparak durabildi. Kazada sürücü ile birlikte otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazada yaralananlar ve balkondan düşen küçük çocuk, olay yerine gelen 112 Acil Servis’e ait ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, balkondan düşen ve vücudunun değişik yerlerinde kırıklar oluşan Ö.I.K. isimli çocuk ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş’a sevk edildi.

Polis, her iki olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.