DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hasan Kızıldağ BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Oldu

Son Güncelleme :

08 Şubat 2016 - 14:31

/ kez okundu.
Hasan Kızıldağ BBP Kahramanmaraş İl Başkanı  Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanlığına Hasan Kızıldağ atandı.

BBP Türkoğlu İlçe Başkanı iken il başkanlığı görevine getirilen Kızıldağ, partideki her türlü görev değişikliğini bayrak devir teslimi olarak nitelendirdi.

Parti çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini söyleyen Kızıldağ, “Bana layık görülen bu görevi şahsıma verilmiş kutsal bir görev sayacağım. İlçe başkanlarımızla birlikte bir bütün halinde hareket etmenin gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte daha aktif bir parti olacağız. Gerek Türkoğlu İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğum zamanlarda gerekse milletvekili adayı olduğum dönemlerde nasıl bir duruş sergilediğime tüm Kahramanmaraş halkı şahittir. Tüm bu süreçler içerisinde belki mahcup edildik ama kesinlikle dava arkadaşlarımızı ve milletimizi mahcup etmedik. Rabbimden duam; bundan sonrada duruşumuzu bozmasın. İleriki günlerde ne yapacağımızı söylemeye gerek yok, milletimiz neler yapacağımızı görecektir” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.