DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HANEFİ MAHÇİÇEK’TEN YENİ YIL MESAJI

Son Güncelleme :

30 Aralık 2015 - 15:45

/ kez okundu.
HANEFİ MAHÇİÇEK’TEN YENİ YIL MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Vatandaşlarımızdan aldığımız enerjiyle, yeni yılda da yılmadan, yorulmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Mahçiçek, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2016’nın tüm Türkiye’ye, barış, huzur, mutluluk ve başarılar getirmesi dileklerinde bulundu. Hüznüyle, sevinciyle bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getiren Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke ve millet olarak yeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını taşıyoruz. Artık acı ve tatlı hatıralarıyla 2015 geride kaldı. Arkamıza dönüp baktığımızda gerçekten millet olarak çok önemli badireler atlattığımızı görüyoruz. Elbette ki bu zorlukları birbirimize kenetlenerek, birlikte göğüs gererek aştık. İnşallah 2016’da da millet olmanın şuuruyla, yepyeni başarılara uzanacak, hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz.

Onikişubat Belediyesi olarak 2015’in muhasebesini yaptığımızda ise gerçekten çok önemli başarılara imza attığımızı görüyoruz. Bu başarı hiç kuşkusuz vatandaşlarımızın bize verdiği moral ve destek ile personellerimizin fedakarca yaptığı çalışmalar sayesinde oldu. İlçemizin ulaşım başta olmak üzere pek çok alanda beklediği hizmetleri 2015’te hayata geçirdik. İnşallah yeni yılda da vatandaşlarımızdan aldığımız enerjiyle, yılmadan, yorulmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Merkezi hükümetimizle, Kültür ve Turizm Bakanımızla, milletvekillerimizle, bürokratlarımızla, yere yönetimlerimizle uyum içerisinde çalışarak, kahraman şehrin güzel insanlarına hizmet edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kardeş kavgasının son bulduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu yaşadığı yeni bir yıl diliyorum

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.