DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Halkın Büyük Teveccühünü Görüyoruz

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2015 - 10:45

/ kez okundu.
Halkın Büyük Teveccühünü Görüyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş 1. Sıra milletvekili adayı Kamil Dalkara, seçim çalışmalarına hız verdi.

İş adamı Dalkara, seçim çalışmasını daha önce belediye başkanlığını da yaptığı Pazarcık’ta sürdürdü.

Pazarcık’ta, ilçe emniyet müdürlüğü, kaymakamlık, köy ziyaretleri ve son olarak çarşı Pazar ziyaretleri yapan Dalkara, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

Halkın Büyük Teveccühünü Görüyoruz

22 Mart’tan bu yana yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Dalkara; “22 Mart’ta yapılan ön seçim de Kahramanmaraş bölgesinde sıralamanın belli olmasından sonra Cumhuriyet Halk Partisi tüm aday ve aday adayları hepsi sahada ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olabilmesi için çalışıyorlar.” Dedi.

Gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılaştıklarının önemine değinen Dalkara, konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Halka giderek, halkın elini sıkarak onların sorunlarını dinleyerek ve yaptığımız projeleri genel merkezin yapmış olduğu seçim bildirgesini en iyi şekilde halka anlatarak, bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması yolunda halkın da büyük bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Gezdiğimiz bütün ilçeler de ilçeler de inanılmaz derece de sevgi ile karşılaşıyoruz. Bu bizim için çok sevindirici bir şey çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nin projelerinin halka ne kadar dokunabildiğini görüyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de 1 ay gibi bir zamanımız var. Bu 1 ay içerisin de yine sahada tüm vatandaşlarımıza hem projelerimizi doğru bir şekilde anlatabilmek hem onların sorunlarını dinleyebilmek adına önemli bir süreç başlıyor. Tabi burada halkın artık bir yorgunluk bir bıkkınlık ile karşılaştığını görüyoruz. O yüzden bir değişim istediğini görüyoruz. Bu değişiminde adını Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu görüyoruz. İktidara en yakın partilerden bir tanesi Cumhuriyet Halk Partisi. O yüzden bu dönemi çok iyi çalışarak Kahramanmaraş’ta azami en yüksek oyu alarak 1’den fazla milletvekilini götürebilmek Türkiye’de de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar edebilmek adına tüm aday ve aday adayı arkadaşlarım ve parti örgütüm olabildiğince çalışıyor.” Diye kaydetti.

10 2 3 5 8

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.