DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HALEP İÇİN K.MARAŞ’TA GIYABİ CENAZE NAMAZI

Son Güncelleme :

02 Aralık 2016 - 13:36

/ kez okundu.
HALEP İÇİN K.MARAŞ’TA GIYABİ CENAZE NAMAZI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Halep’te yaşanan saldırılar sonucu şehit olan soydaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Halep’te yaşanan son saldırılar sonucu şehit olan soydaşlarımız için Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından Cuma Namazı öncesinde Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Kur’an tilavetinden sonra Sütçü İmam Türbesi yanı Uzunoluk Çınarlı(Bektutiye) Cami’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan: ” Halep’te yaşanan saldırılar sonucu şehit olan soydaşlarımız için gıyabi cenaze namazımızı kıldık. Ülkücüler Ötüken’deki ruh, Kerkük’teki hüzün, Bosna’daki gözyaşı, Doğu Türkistan’daki acı, Balkanlar’daki hatıra, Mekke’deki bağlanış, Türk ve İslam’ın bulunduğu her tarafta dalgalanan ümit sancağıdır. Halep’te katil esed tarafından her gün yeni bir katliama imza atılıyor. Suriye Türkmenlerinin kültürel başkenti olan Halep’in durumu içler acısı katliam, kadın,yaşlı ve çocuk gözardı edilmeden devam ediyor. Halep yalnız değildir, Halep kaderine terk edilemez! Emperyalist dünya düzenine karşı Halep’in haykıran sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.