DOLAR 32,3375 % 0.16
EURO 35,1869 % -0.03
GRAM ALTIN 2.240,46 % -0,14
ÇEYREK A. 3.663,15 % -0,14
BITCOIN 2.185.342 -3.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ ALÇAK YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Son Güncelleme :

14 Mart 2018 - 13:48

/ kez okundu.
HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ ALÇAK YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Afrin operasyonunda hain terör örgütü YPG PKK’nın hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Uluslararası kamuoyunun bu hain terör örgütlerinin alçak yüzünü görmezden geldiğini aktaran Başkan Okay, Türkiye’nin kararlı operasyonlarla sınırlarını güven altına alacağını ve terörün kökünü kazıyacağını söyledi. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir evde yapılan arama esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 8 Türk askeri ile 2 ÖSO askerinin yaralandığını anlatan Başkan Okay, Kahramanmaraşlı Uzman Çavuş Orhan Sümen’in ise şehit olduğunu aktardı.

Şehit Uzman Çavuşun ailesine ve yüce Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Birçok iç ve dış mihrakın terör örgütü olarak kabul etmediği YPG PKK’nın hain ve alçak yüzü bir kez daha ortaya çıkmıştır. Sınırlarını güvence altına alırken mazlumun hakkını da gözeten Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, yapmış olduğu operasyonlarda türlü hainliklerle karşı karşıya kalmaktadır.

Sivilleri el yapımı patlayıcılarla tuzaklayan hain eller, yüce kitabımız Kuranı kerimi kullanarak da askerimizi haince katletmiştir. Bu hainliği görmezden gelen iç ve dış mihraklar işlenen bu insanlık suçunun altında ezilecektir. Zeytin Dalı Harekatı’na ilk günden bu yana olduğu gibi sonlanana kadar da sahip çıkacağız. Hiçbir hainlik milletimizin bu kararlı tavrını değiştiremez. Bizler bu hususta üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız. Ben yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınadığımızı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Onların sayesinde bu millet dimdik ayakta ve huzur içerisindedir.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.