DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.107.283 5.088
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HAFIZLIK BÖLGE FİNALİNE GİDİYOR

Son Güncelleme :

29 Nisan 2015 - 7:57

/ kez okundu.
HAFIZLIK BÖLGE FİNALİNE GİDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyanet işleri başkanlığınca, erkekler de 2015 Eğitim ve öğretim yılı Hafızlık eğitimi veren Kuran Kursları İl birincisi Muhammed Kırlar Dulkadiroğlu ilçe Müftülüğünü temsilen bölge birinciliği için Şanlıurfa’ya gidiyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğüne bağlı Şehadet Kuran Kursu vermiş olduğu eğitimle göz dolduruyor. Gerek hafızlık gerekse Kur’an-ı Kerimi yüzüne okumada alınan başarılara bir yenisini daha eklemek üzere bölge finali için Şanlıurfa yolcusu hafız Muhammed Kırlar İlçe Müftüsü İsmail Günayı ziyaret etti.

Bölge finaline katılacak olan hafızlarımız bu başarıyı il Müftüsü Muhammet Gevher ve İlçe Müftüsü İsmail Günay ile paylaşmak üzere İlçe müftülüğüne geldi. Hafız Muhammed Kırlar Kurs Müdürü Mustafa Uçar beraberinde bir süre Müftü Günayla görüştü, bilgi alış verişinde bulunuldu. Müftü İsmail Günay burada hafızdan Kuran tilaveti dinledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Müftüsü İsmail Günay ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu; “ Çok büyük ve imrenilecek bir başarı elde ettik. Kahramanmaraş’ın bu başarılarda hep yükselerek devam etmektedir. Bunlar her ile nasip olacak bir başarı değildir. Öncelikle yavrularımızı ve onların hocalarını maddi ve manevi desteğini esirgemeyenlere canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Müftü Günay konuşmasının sonunda alınan başarıların tesadüfî olmadığının altını çizdi ve başarılarının bundan sonrada devam edeceğini belirtti.

ŞanlıUrfa Bölge yarışmasında Kahramanmaraşı temsil edecek olan Muhammed Ali Kırlar ve Kurs Müdürü Mustafa Uçar, Müftü İsmail Günay ile bir de hatıra fotografı çektirdiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.