DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Habibe Öçal, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Son Güncelleme :

07 Haziran 2018 - 15:16

/ kez okundu.
Habibe Öçal, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

27. Dönem Milletvekili Adayı Habibe Öçal, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur , İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarının eşliğinde 24 Haziran seçim çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve KADEM’in mikro kredi kullanan kadınlara bilgilendirme toplantısına onur konuğu olarak katılan Mv. Adayı Öçal yaptığı konuşmada: “Kadınların ötelendiği toplumlarda her türlü gelişme yavaş ve kısırdır. Kadınların Türkiye’nin demokratik süreçlerine katılımının desteklenmesi ülkemizi daha ileri noktalara taşımıştır. Kadınlar üretkendir. Kadınların girişimciliğinin desteklenmesinde her türlü imkanı sunan yerel yönetimlere de buradan teşekkür ediyoruz. Alınan teşvikleri destekliyoruz. Bu teşviklerin hem doğru kullanılması hem de yapılan üretimlerin pazarlanması konusunda doğru adımlar atılması gerekmektedir. Bu noktada alınan teşviklerin önemi büyüktür. Bu ülke geçmişten beri terörle terbiye edilmeye çalışılmıştır. Bugün de yine kandil operasyonu yapılıyor. Ülkemizdeki son zamanlardaki mücadeleleri hem terör, hem ekonomik, hem siyasal açıdan değerlendirerek doğru adımlar atmamız gerekir. 24 Haziran’da Kahramanmaraş olarak bütün Türkiye’ye örnek olacağız. Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız.”ifadelerine yer verdi.
Programın ardından Karşıyaka, Ekmekçi, Sümer mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Öçal, ardından Borsa Caddesi ve Dedezade Caddesi üzerinde bulunan esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunarak, Ak Partinin yerel hizmetlerinden bahsederek 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi ve durmak yok yola devam diyerek programına devam etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.