DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güzel Sanatlar Fakültesi, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

06 Haziran 2017 - 12:31

/ kez okundu.
Güzel Sanatlar Fakültesi, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Tencereni Al Gel” isimli iftar programı ile fakülte akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Fakülte personeli, evlerinde hazırladıkları yemekleri kurulan iftar sofrasında eşleri ve çocuklarıyla birlikte paylaştı. GSF Sergi Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan ile birlikte fakülte personeli ve aileleri katıldı.

Rektör Deveci, GSF personel ve aileleri ile beraber iftara katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, bu tarz iftarın Üniversitemizde yaygınlaştırılması gerektiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

GSF Dekanı Özkarcı ise huzur, barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşabilmek dileği ile tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederken, gelecek yıllarda da geleneksel Ramazan iftarında buluşmak temennisinde bulundu. Dekan Özkarcı, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen fakülte personeli ve ailelerine teşekkür etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda büyük bir katılımla samimi ve sıcak bir havada gerçekleşen iftar yemeğinin ardından misafirler çay eşliğinde sohbet etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.