DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güvenlik Güçlerine ‘Bayram Tebriği’ Kampanyası

Son Güncelleme :

28 Haziran 2016 - 13:44

/ kez okundu.
Güvenlik Güçlerine ‘Bayram Tebriği’ Kampanyası
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu’da güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunun artması amacıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ adlı bir kampanya başlattı

Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu’da güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunun artması amacıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ adlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşların duygularını ifade ettiği 200 bayram tebrik kartı PTT görevlilerine teslim edildi.

Ramazan Bayramı’na kadar sürecek olan proje kapsamında vatandaşlar, belirlenen 127polis ve jandarma karakolundan ücretsiz olarak tebrik kartı gönderebilecek. PTT Kaledibi Şubesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun kurumun, vatan savunması için canını hiçe sayan güvenlik güçlerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla böyle bir uygulama başlattığını anımsattı. Etkinlikle ilgili bilgi veren Coşkun, şöyle konuştu:

“PTT anonim şirketimizce milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan güvenlik güçlerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası düzenlendi. 2016 Yılı Ramazan Bayramı’nı kapsayacak şekilde düzenlenmiş olan kampanya kapsamında, vatandaşlarımızın güvenlik güçlerimize hitaben mesajlarının bulunduğu tebrik kartlarınıBatman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Giresun, Hakkari, Mardin, Muş, Şanlıurfa, Şırnak,Tunceli ve Van illerinde belirlenen 127 polis ve jandarma karakoluna ücretsiz olarak gönderilecek.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.