DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜVENÇ’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Son Güncelleme :

21 Mart 2020 - 13:13

/ kez okundu.
GÜVENÇ’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Güvenç, “Bu zor günleri imanımızın ve inancımızın gücüyle yeneceğiz. Miraç Kandilinde dualarımız İslam aleminin, devletimizin ve milletimizin sağlığı ve huzuru için olsun.” Dedi.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç, Covid-19 Corona virüsü nedeniyle dünyanın zor bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, devletin aldığı tedbirlere ek olarak vatandaşların inançlı olmasını diledi. Miraç Kandili mesajında bu konuya vurgu yapan Başkan Güvenç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aştık. Miraç Kandili vesilesiyle bu birlik ve beraberliğimizi dualarla güçlendirmeliyiz. Bugün içerisinde bulunduğumuz sağlık problemi ile ilgili de dua etmeliyiz. Peygamber Efendimizin Rabbimizin huzuruna vardığı bu güzel gecede özellikle İslam alemi ve ülkemiz için dualar edelim. Devletimiz alınması gereken tüm tedbirleri almış, yapılması gereken her şeyi en ince detayıyla yapmaktadır. Bizlere düşen ise bu kararla uymak ve dualarla bizler için mücadele edenlere destek olmaktır. Ben bu vesileyle tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.