DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gürsel Tekin Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

11 Mart 2017 - 11:23

/ kez okundu.
Gürsel Tekin Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisiİstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, anayasa değişikliği paketini”frensiz balatasız tam gazla giden bir araba”ya benzeterek, “Yarın seçim olsa yüzde 65 Hayır çıkar” iddiasında bulundu.
CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın referandum öncesi düzenlediği ‘Hayır’ kampanyası toplantısına, CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin, Enis Berberoğluve CHP Meclis Üyesi Ali Öztunç katıldı.
Konuşmasına referandum la ilgili kişisel verilerini ve istatistiklerini açıklayan Tekin, “Yarın seçim olsa şunu emin olarak söylüyorum yüzde 65 ‘hayır’ yüzde 35 de neye ‘evet’ dediğini vallahi ben de bilmiyorum. İnanın onlar da bilmiyor. Ben Bakanlar Kurulunun yarısının ‘hayırcı’ olduğunu biliyorum. Son derece doğaldır. Yani akıbeti olmayan, nereye gittiği belli olmayan arabaya binilir mi? Bende bakan olsam bende binmem. Şimdi bir arabaya binmişler gidiyorlar. Peki, nereye gidiyor bu araba bizde bilmiyoruz. Bu konuda kesinlikle vatandaşın sağduyusuna güveniyorum. Çok ciddi bir şekilde farkla hayır oyu çıkacaktır.” diye devam etti.
Daha sonra Tekin ve beraberindeki heyet Kahramanmaraş il merkezinde bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere CHP Kahramanmaraş İl binasından ayrıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.