DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör Verdiğimiz Sözü Yerine Getirdik

Son Güncelleme :

05 Aralık 2019 - 13:53

/ kez okundu.
Güngör Verdiğimiz Sözü Yerine Getirdik
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun İlçesi Esenköy Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı hayrettin Güngör, seçim öncesi verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Güngör Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve Meclis üyeleri ile birlikte Esenköy Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Verdiğimiz Sözü Yerine Getirdik

Başkan Güngör seçim çalışmaları sırasında Göksun İlçesi Esenköy Mahallesini ziyaret ettiklerinde mahallenin yollarının asfaltla kaplama sözü verdikleri hatırlatarak: “Dün itibari ile sözümüzü yerine getirdik ve Esenköy mahallemizin yollarını sıcak asfaltla buluşturduk. Bundan dolayı çok mutluyuz. Esenköylü hemşerilerimiz yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş oldular” dedi.

Önce Sorunları Tespit Ettik

Başkan Güngör göreve gelir gelmez il genelinde özellikle de köyden mahalleye dönen yerleşim alanlarında sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade ederek: “Kırsal kesimlerimizde yaptığımız tespitlerde yol, su ve kanalizasyon sorunlarının olduğunu tespit ettik. Yaptığımız planlama neticesinde aciliyet arz eden sorunlardan başlamak üzere bu yerleşim birimlerimize hizmetlerimizi götürmeye başladık. Bizim sorumluluk alanımızda değil gibi bir yaklaşımda bulunmadan ilimizin bütününde çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.