DOLAR 32,5765 % 0.01
EURO 34,9209 % 0.08
GRAM ALTIN 2.424,95 % -0,21
ÇEYREK A. 3.964,79 % -0,21
BITCOIN 66.762,00 -0.057
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör Trabzon Caddesinde

Son Güncelleme :

30 Ocak 2019 - 7:59

/ kez okundu.
Güngör Trabzon Caddesinde
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu ve beraberindeki heyet Trabzon caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Yapmış oldukları ziyareti değerlendiren Hayrettin Güngör, “Geldiğimden bugüne kadar tüm ilçelerimizi dolaşıyoruz. Binlerce kez şükürler olsun, hemşerilerimizin çok ciddi ilgisini gördüm. Bugünde yine Kahramanmaraş’ımızda esnaflarımızı geziyoruz. Özellikle hemşerilerimizin göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.  31 Marta kadar çok iyi bir çalışmayla çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Özellikle cumhur ittifakına ve Kahramanmaraş’ımıza Türkiye’mize yakışır bir sonuç olacağını düşünüyorum.”dedi.

Trabzon Caddesi hakkında esnafların sözünü dinleyeceklerine dikkat çeken Güngör, “Esnaflarımız burayla ilgili bir şikayetten bahsediyorlar. Tabi buranın yapılmasında ki amaç esnafı mağdur etmek değil.  Buradaki arkadaşlarımızın iyi olsun diye bu hizmeti yaptığını düşünüyorum. Hiç kimse hemşerilerimizin esnafımızın inadına bir sey yapmaz ama bazen amaçladığı şeyle aynı sonucu vermeyebilir.  Biz tabi buradaki esnaflarla bir istişare yapacağız.   Sonrada bu soruna ilişkin sonuca odaklı tekrar istişare edeceğiz ve bunlardan hangi sonuç çıkarsa onu uygulamayı düşünüyoruz. Şuan öngörü olarak bunu söyleyebilirim.  Ama esnaf ziyaretlerimizde şehrimize ilişkin öneriler değerlendirmelerde bulunuyorlar.”diye konuştu.

“Gece gündüz çalışıyoruz”

Vatandaşa hizmet etme adına gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Necatı Okay ise şunları söyledi, “Vatandaşımızın ilgi ve alakasıyla memnunuz. Günün değerlendirmesini yapıyoruz.  Onların sorun ve problemlerini dinliyoruz. Ve inşallah onların sorunlarını çözme çalışmaları yapıyoruz.  Vatandaşlarımızın Ak Partiye adaylarımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok memnunuz. Gece gündüz demeden vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Onların bu güvenlerine layık olmaya çalışıyoruz.”

“Her zaman sahadayız”

Ak Patinin sahada olduğunun vatandaşlara gösterdiklerini belirten Şahin Avşaroğlu ise, “Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın Ak Partinin sahada olduğunu gösteriyoruz.  Biraz önce başkanım bahsetti tabiî ki de şehri yönetmek istişarelerle oluyor. Bazı esnaf arkadaşlarımızın yapılan hizmetlerle ve yapılacak hizmetlerle ilgili sunumlara katkıları da oldu. Onları da tabiî ki Belediye bakanlarımız notlarını aldılar, gerekli çalışmaları yapacağız.”ifadelerini kullandı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.