DOLAR 32,5382 % 0.31
EURO 34,5672 % 0.15
GRAM ALTIN 2.488,91 % 0,23
ÇEYREK A. 4.069,36 % 0,23
BITCOIN 2.069.280 -1.041
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜNGÖR SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Son Güncelleme :

13 Aralık 2018 - 15:41

/ kez okundu.
GÜNGÖR SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün istişare odaklı çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Hayrettin Güngör’e ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli eşlik etti.

Bu kapsamda Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt, Önceki Dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hacı Ali Özal, Önceki Dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Önceki Dönemlerde Şehrimize Hizmet Eden Ali Sezal, Önceki Dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanı Ahmet Uncu, Önceki Dönem Milletvekili  Sıtkı Güvenç ve Cafer Tatlıbal, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ve Yönetimi, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve Faaliyet Gösteren Oda Başkanları ile Bir Araya Geldi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.