DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör, Muhtarlarla Buluştu

Son Güncelleme :

10 Ocak 2020 - 12:24

/ kez okundu.
Güngör, Muhtarlarla Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat İlçesi muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Güngör, aynı zamanda yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Onikişubat İlçesi muhtarları ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Kaynakların Etkili Kullanmasına Dikkat Ediyoruz

Onikişubat İlçesi Muhtarlarına yönelik bir konuşma yapan Başkan Güngör, belediye içerisinde gerçekleştirilen yapılanmadan, hizmetlere varıncaya kadar birçok konuya değindi.

Başkan Güngör yaptığı açıklamada: “Büyükşehir Belediyesi olarak geçen süre zarfında birimlerimizde düzenlemeler yaptık. Bunun akabinde ilimiz genelinde hangi ilçemizin, hangi mahallemizin ne gibi sorunu var, bunun tespitini yaptık. Tespit edilen bu sorunları öncelik sırasına göre düzenledik ve bir planlama gerçekleştirdik. Yaptığımız planlama sırasına göre de hizmetlerimizi götürüyoruz. Hizmetlerimizi yaparken de kaynakların daha elverişli ve verimli kullanılmasına özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör toplantının sonunda kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.