DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Grup Yollarının Bakımı Yapılıyor

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2019 - 12:13

/ kez okundu.
Grup Yollarının Bakımı Yapılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin’de muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Güngör, “Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz ilçemizde çalışmalarını sürdürüyor. Esence grup yolumuzun bakımını yaptık. Türksevin, Büyüksevin, Binboğa, Çukurpınar, Örenderesi grup yolunda sathi kaplama çalışmalarımızı başlattık. Topaktaş grup yolunu da programa aldık, bakımını yapacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, beraberinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le Afşin’de görev yapan muhtarlarla buluştu. Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve çok sayıda muhtar da yer aldı.

Afşin İlçe Başkanı Safi’nin selamlama konuşmasının ardından söz alan Afşin Belediye Başkanı Güven, “Genel Başkan Yardımcımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz ve il başkanımıza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı. Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Debgici ise teşkilatın tüm kademesi ile yerel yönetimlerle uyum içerisinde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Programın devamında söz alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Genel Başkan Yardımcımızın programı kapsamında Afşinli muhtarlarımıza bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Tüm muhtarlarımıza kapımız açık. Muhtarlarımızdan gelen taleplerimizi topluyoruz. Bu kapsamda süreci en kısa sürede tamamlayacağız. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz” dedi.

Bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Güngör, “Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Esence grup yolumuzun bakımını yaptık. Türksevin, Büyüksevin, Binboğa, Çukurpınar, Örenderesi grup yolunda sathi kaplama çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz Topaktaş Grup yolunu da programa aldı. Kısa süre içerisinde bu arterde de bakım çalışmamızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerimize daha etkin hizmet götürüyoruz. Hamdolsun bu sistemle siyaset kendi iç bütünlüğüne kavuştu. Artık bir Büyükşehir Belediyemiz var. İl teşkilatımız, milletvekillerimiz şehrimizle yakından ilgileniyor. Cumhur İttifakının oluşturduğu güçlü bir de sinerji var. İnşallah el birliğiyle ilçelerimize, şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Toplantının devamında Afşinli muhtarların talepleri alındı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.