DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÖNÜLLERİMİZ MİRAÇ KANDİLİYLE AYDINLANSIN

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2015 - 15:11

/ kez okundu.
GÖNÜLLERİMİZ MİRAÇ KANDİLİYLE AYDINLANSIN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Miraç Kandilinde dertlerin, üzüntülerin ve sıkıntıların, yerini sevince, huzura ve saadete bırakması temennisinde bulunan Başkan Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) çok sıkıntılı günler geçirdiği bir dönemde, Yüce Rabbimizin huzuruna çıkartılarak teselli edildi. Mescid-i Haram’dan,Mescid-i Aksa’ya ve oradan da Sidret-ül Münteha’ya uzayan bu kutsal yolculuk, hepimizin ufkunu açan ilahi bir lütuftur. Bu güzel gecede peygamber efendimize verilen çeşitli müjdelerin yanı sıra,tüm Müslümanlara 5 vakit namaz hediye edilmiştir. İşte bugün böylesine kutsi bir gecenin sene-i devriyesini idrak ediyoruz. Peygamber Efendimizin hüzünden, kederden ve sıkıntılardan kurtulduğu bu gecenin,tüm inanan kardeşlerimiz için de sevince, huzura ve gönüllerin aydınlanmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve tüm İslam Aleminehayırlar getirmesi dileğiyle,Miraç Kandilimizi kutlarım.”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.