DOLAR 32,5947 % 0.36
EURO 34,8625 % 0.35
GRAM ALTIN 2.493,51 % 0,36
ÇEYREK A. 4.076,88 % 0,36
BITCOIN 2.137.953 4.637
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÖNÜLLER BİR OLSUN TÜRKOĞLU’NDA GÖNÜL ALDI

Son Güncelleme :

04 Ekim 2019 - 13:57

/ kez okundu.
GÖNÜLLER BİR OLSUN TÜRKOĞLU’NDA GÖNÜL ALDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gönüller Bir Olsun topluluğu Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde ana sınıfı öğrencilerini sevindirdi.

Kahramanmaraş merkezde bir araya gelen Gönüller Bir Olsun topluluğu köy okullarına yaptıkları yardımlara bir yenisini ekledi. Köy okullarına kırtasiye, oyuncak, giyecek gibi yardımlarda bulunan Gönüller Bir Olsun üyeleri Türkoğlu ilçesine bağlı Çakıroğlu İlk ve Orta Okulu bünyesinde bulunan Ana sınıfı öğrencilerine oyuncak yardımında bulunarak çocukları sevindirdi.

Amacımız gönüllerin bir olmasını sağlamak

Topluluk koordinatörü Fazilet Çomruk yaptığı açıklamada: “Gönüller Bir Olsun topluluğu olarak özellikle ihtiyaç sahibi köy okullarında çalışmalar yapıyoruz. Okulun ve öğrencilerin durumuna göre bazen kırtasiye yardımı bazen ayakkabı giyecek yardımı bazen de bugün burada olduğu gibi çocuklara oyuncak yardımı yapıyorum. Amacımız elimizden geldiğince gönüllerin bir olmasını sağlamak. Yaptığımız çalışma ve ziyaretlerle köy okullarında hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Çakıroğlu Derneğinden Teşekkür

Gönüller Bir olsun topluluğuna yaptıkları etkinlik için teşekkür eden Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ise yaptığı açıklamada: “Gönüller Bir Olsun, Kahramanmaraş’ta yaptıkları etkinliklerle gönüllere girmeyi ve gönülleri bir etmeyi başaran bir topluluk. Geçtiğimiz günlerde Dedeler mahallesinde ihtiyaç sahibi bir aile için yaptıkları çalışmalarla da bu konudaki hassasiyetlerini göstermiş oldular. Çakıroğlu Mahallemizdeki ziyaretleri ve anasınıfı öğrencilerine de yaptıkları etkinlik için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte yapacakları etkinlik ve çalışmalarda yanlarında olacağımızı belirtiyorum ” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.