DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÖLETTE BOĞULAN VATANDAŞI İTFAİYE DALGIÇLARI ÇIKARDI

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2015 - 16:13

/ kez okundu.
GÖLETTE BOĞULAN VATANDAŞI İTFAİYE DALGIÇLARI ÇIKARDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi dalgıçlarının gölette boğulan bir vatandaşın cansız bedenini çıkardıkları belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi.

‘’21 Temmuz Salı günü, saat 17.11’de, Pazarcık İlçesi, Peri Mevkii’nde bir vatandaşın gölette kaybolduğu ihbarı gelmesi üzerine, İtfaiye dalgıç ekibimiz 45 dakikada olay yerine ulaşarak arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

Yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra, M.B (60) isimli vatandaşın cansız bedeni 5 metre derinlikten çıkarıldı. 112 ekibinin vatandaşımızı hayata döndürme çabaları sonuç vermedi.

Yapılan soruşturmada; M.B’nin, gölet yakınlarında bulunan tarlada kurumuş otları temizlediği, bir süre sonra ortadan kaybolduğu, başka bir tarlada çalışan vatandaşların kendisini uzun süre görmemesi üzerine aramaya başladıkları ve gölet kenarında elbiselerini bulunca yetkililere haber verdikleri bilgisine ulaşıldı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada;Böyle acı olayların yaşanmaması için, vatandaşlarımızın yüzme ve serinleme ihtiyaçlarını baraj, gölet yada akarsularda değil, güvenlik tedbirlerinin alındığı, Büyükşehir Belediyesinin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün havuzlarında ya da özel yüzme havuzlarında karşılamaları, bu hususta çocuklarımızın ve gençlerimizin ebeveynler tarafından mutlaka uyarılmaları gerektiği vurgulandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.