DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Göksun Kaymakamı’nın Tayini Çıktı

Son Güncelleme :

27 Temmuz 2015 - 8:05

/ kez okundu.
Göksun Kaymakamı’nın Tayini Çıktı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“BENİ GURBETE GİDEN BİR DOSTUNUZ GİBİ DÜŞÜNÜN”

Göksun KaymakamıAli Hamza Pehlivan’ın tayini Bursa’nın İznik ilçesine çıktı. Görev yaptığı Göksun ilçesinden ayrılacağı için hüzünlenen Pehlivan, “Beni gurbete giden bir dostunuz gibi düşünün, bir gün gelecek ya da gurbete gittiğinizde ziyaret edeceğiniz ailenizin bir ferdi olarak görmenizi isterim” dedi.

“BU İLÇEDE GÖREV YAPMAKTAN ŞEREF DUYDUM”

“Göksun’u tanımlarken çok farklı tanımlamalarla anlatmaya çalışıyoruz. Yayla kenti, geçmişte pehlivanlar yerleştirdiği için pehlivanlar diyarı, son yıllarda enerji üretimi ve tarım ürünlerine yoğunluk verilen ilçemiz, elma diyarı. Kendi tabirimle Elma Elmastır, elma yetiştiriciliği artarak devam ediyor” diye konuşan Pehlivan, diğer yandan Göksun’un önemli şahsiyetler yetiştiren, bürokraside, siyasette, ekonomiye bir çok insan kazandırılan bir ilçe olduğunu altını çizdi. Göksun’un eğitime ve kültüre önem verdiğini sözlerine ekleyen Pehlivan, “Anadolu’nun her tarafında olduğu gibi bizim ilçemizde de çok önemli kültür mirasına sahip çıkmak, ilçemizi öne çıkarıyor. Özellikle iletişimin, misafirperverliğin gelişmiş olduğu bu ilçede, görev yapmaktan şeref duydum” dedi.

“GÖKSUN, MEDENİYETLERİN GEÇİŞ NOKTASIDIR”

Göksun’un medeniyetlerin geçiş noktası olduğuna işaret eden Pehlivan, söyle konuştu: “Bildiğiniz gibi geçmişte yol güzergâhı olduğu için birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, bu yönüyle de misafirperver bir ilçe olan Göksun, misafirini ağırlayan ve uğurlayan bir ilçe, olmuştur. Medeniyetlerin geçiş noktası olmuştur. Buraya yolu düşen herkesi yedirmeden içirmeden yollamayan bir kültüre ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Nitekim ilk geldiğim günden itibaren sağ’ olsunlar esnafımızda, halkımızda’ bize sahip çıktı.Adeta uzun zamandır birlikteymişiz gibi yaşadık ve konuşmalarımı yaparken Göksun ailesi diye hitap ettim” ifadelerine yer verdi.”

BUNDAN SONRADA GÖNÜL İLİŞKİMİZ DEVAM ETSİN

Bürokratların, bürokrasi içinde belli dönemlerde sınıf atladığını ifade eden Pehlivan, “Beni gurbete giden bir dostunuz gibi düşünün bir gün gelecek ya da gurbete gittiğinizde ziyaret edeceğiniz ailenizin bir ferdi olarak görmenizi isterim. Bugüne kadar hem görev ilişkimiz vardı hem dostluk ilişkimiz, bundan sonrada gönül ilişkimiz olarak devam etsin” dedi.

KAYMAKAMDAN GÖKSUN HALKINA TEŞEKKÜR

Göksun halkına teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Kaymakam Pehlivan, “Geldiğim günden itibaren bize ilgisini sevgisini hiç eksik etmeyen tüm Göksun halkına teşekkür ediyorum. Başta sayın Valimiz ve bürokrat arkadaşlarımıza tüm sivil toplum kuruluşlarına, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, sanayicilerimize ve tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” sözleriyle Göksun halkına teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.