DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKATLAR

Son Güncelleme :

25 Nisan 2016 - 15:21

/ kez okundu.
GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKATLAR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kısa adı KABİTEM olan Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Merkezi’nde itfaiye personellerine eğitim çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Karacasu KABİTEM Eğitim Tesislerinde, itfaiye müdahale personellerine yönelik gözlem ve müdahale istasyonunda devam eden genel eğitim ve tatbikatlar hız kesmiyor.

Merkez ilçelerde görev yapan amir, çavuş, er, şoför personelin, 6’şar kişilik ekipler halinde katıldığı eğitimlerin konusu kaza-kurtarma ve kapalı alan yangınlarıydı.

Gözlem ve Müdahale, Yangın Evi, LPG Yangınlarına Müdahale, Kuyu Operasyonları, Yüksek açı Kurtarma, Trafik Kazalarına Müdahale, Kentsel Arama Kurtarma İstasyonları ile İtfaiye Sporları Eğitim ve Tırmanma Kulesi, Dengede Yürüme Tahtası ve Yüksek Atlama Tahtasının bulunduğu tesislerde aynı zamanda Gece Görüşlü Kamera ve Ses Takip sistemi de bulunuyor.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; periyodik planlanan eğitimler sonunda personelin müdahale hızı ve becerisinin üst seviyeye çıkarılması planlandığı, diğer illerden eğitim için taleplerin geldiği bildirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.