DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Genelkurmay Başkanı Kurtarıldı

Son Güncelleme :

16 Temmuz 2016 - 7:58

/ kez okundu.
Genelkurmay Başkanı Kurtarıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Akıncılar Üssü’ne operasyon düzenlendi. Darbe girişimi sonrası rehin alınan Genelkurmay Başkanı kurtarıldı. Akar, güvenli bir yere götürülüyor.

Akıncılar Hava Üssü’ne operasyon düzenlendi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akarkurtarıldı. Darbeciler tarafından rehin tutulan Orgeneral Hulisi Akar’ın kurtarılarak güvenli bir bölgeye götürüldüğü bildiriliyor. Akar’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

HELİKOPTERLE KAÇIRMIŞLAR

Gece boyunca Genelkurmay bahçesine inip kalkan helikopterlerden biriyle Akar’ın, Ankara’daki Akıncı (Mürted) Hava Üssü’ne götürüldüğü belirtiliyor.

AKINCI HAVA ÜSSÜ MERKEZLERİ KONUMUNDAYDI

Gece boyunca Ankara semalarında görülen ve TBMM, MİT, İç İşleri Bakanlığı gibi yerleri bombalayan uçakların Akıncı Hava Üssü’nden kalktığı belirtiliyor.

Darbecilerin özellikle bu hava üssünde önemli bir örgütlenmeye gittikleri görülüyor.

Akar’ın rehin alınması üzerine 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Genelkurmay Başkanlığı’na vekâlet etmişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.