DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Son Güncelleme :

18 Aralık 2018 - 12:34

/ kez okundu.
GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bölgenin en büyük gençlik merkezlerinden birini hizmete açan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlik merkezinde açılan kursları ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal etti. Başkan Okay, geleceğe yönelik en önemli yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yaklaşık 3 ay önce hizmete sunduğu Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde şimdilik 6 branşta kursların başarılı bir şekilde devam ettiği bildirildi. Özellikle Matematik, İngilizce, Resim, Müzik ve Spor branşlarına gençler yoğun ilgi gösterirken, toplamda 700 öğrencinin bu kurslardan faydalandığı dile getirildi. Hafta sonu gerçekleştirilen kursları ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geleceğin teminatı olan gençlerin her türlü hizmeti hak ettiğini ifade etti.

Göreve geldiği günden bu yana eğitime ve özellikle gençlere yönelik çok önemli yatırımlar yaptıklarını hatırlatan Başkan Okay, ziyareti sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlere yönelik önemli çalışmalara imza attık. Gerek spor tesisleri gerekse de eğitim alanlarına çok büyük önem verdik. Geleceğe yönelik planladığımız tüm yatırımlarımızda gençlerimizi ayrı bir önem gösterdik.

Bu nedenle Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en büyük gençlik merkezini tamamlayarak hizmete açtık. Şuanda bu tesisimizde kış ayları olmasına rağmen yaklaşık 700 gencimiz çeşitli kurslara katılmaktalar. Özellikle Namık Kemal, Yavuz Selim, Dulkadiroğlu, Kanuni ve Yahya Kemal mahallelerimizden bu tesislerimize ciddi bir katılım var. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu bölgelerimiz eğitim anlamında istediği konuma gelmek için yoğun bir gayret gösteriyor. Bu bölgeye kazandırmış olduğumuz gençlik merkezi bu talebe çok büyük bir katkı sağlayacak. Ben öğrencilerimizin burada edindikleri deneyim ve tecrübeyle hayatlarında daha da başarılı olmalarını diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.