DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM

Son Güncelleme :

22 Nisan 2015 - 10:25

/ kez okundu.
GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, temsili Büyükşehir Belediye Başkanı devir tesliminde gençlerle gurur duyduğunu söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu heyetini kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen kabulde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, koltuğunu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 3/E Sınıfı öğrencisi Meleknaz Karayoluk’a devretti.

Temsili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturan Meleknaz Karayoluk: “Öncelikle koltuğunu bana devreden Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyorum. Ayrıca şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederken, bizlerin yetişmesinde emekleri bulunan başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrenci arkadaşlarımıza buradan selamlarımı iletiyorum. Bugün bu koltuğa temsili olarak oturdum ama yaptığım hesaplamalara göre 2035 yılında gerçek başkan olarak oturmayı hedefliyorum. Gerçek Başkan olduğum zaman da Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla çok çeşitli festivaller, etkinlikler düzenleyerek, şehrimizin isminin hafızalara kazınmasını sağlayacağım. Bugün burada Başkan yardımcısı arkadaşlarımla beraberim. Bizlere bugünü bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarım. Katılımlarınızdan dolayı siz basın mensuplarına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Temsili Başkan Karayoluk, daha sonra telefonla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş’ı arayarak Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun çatısının yapılmasını, lavabolarının değiştirilmesini ve boya işlemlerinin tamamlanması talimatını verdi.

Temsili Başkan Karayoluk, şehir merkezinde çöplerin toplanmasına rağmen geri dönüşümün olmadığını ifade ederek, kendisinin belediye başkanı olması halinde bu konuda hassas davranacağını söyledi.

Temsili devir teslim töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gençlerle gurur duyduğunu ifade ederek: “Yeni Türkiye’mizde gördüğünüz gibi gençlerimizin hedefleri var. Bununla çok gurur duyuyorum. Geleceğini planlayan ve geleceğe umutla bakan gençlerimiz ilimiz ve ülkemiz adına çok önemli.

Önemli olan bir diğer konu da 23 Nisan 1920. Bu tarihte Büyük Millet Meclisi açılmış ve bu gün çocuklarımıza armağan edilmiş. Kahramanmaraş’ımızın bu tarihte de önemi çok büyük. Milli mücadelede ilk kıvılcımı oluşturarak ülkemizin kurtuluşuna vesile olmuş. Bu günde aynı şekilde ülkemizin gelişmesinde ve yeni Türkiye’nin oluşumunda da şehrimizin katkısı yadsınamaz.

Geri dönüşüm konusuna gelince şehrimizde toplanan çöplerimiz Katı Atık Bertaraf Tesislerimizde ayrışımı yapılarak geri dönüşümü yapılmakta. Bu tesislerimizde bütün ilçelerimiz de dahil çöplerini orada ayrıştırmaktadır. Ancak ilçe belediyelerimizle görüşürüz ve çöpler toplanırken geri dönüşüme kazandırılması konusunda çalışmaları yaptırırız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı fatih Mehmet Erkoç daha sonra Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulu heyetine çeşitli hediyeler vererek öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

STC_1003 STC_1035 STC_1044

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.