DOLAR 32,6007 % 0.36
EURO 34,7185 % -0.12
GRAM ALTIN 2.524,61 % 1,62
ÇEYREK A. 4.127,74 % 1,62
BITCOIN 1.995.892 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gençler Kitapların Çevresinde Buluşuyor

Son Güncelleme :

28 Ocak 2020 - 12:33

/ kez okundu.
Gençler Kitapların Çevresinde Buluşuyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, kütüphanecilik hizmetleri kapsamında “Gençlik Buluşmaları” düzenleyerek çeşitli kitaplarla ilgili sohbet düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan kütüphanelerde “Gençlik Buluşmaları” isimli programlar düzenleyerek gençlerin bir araya gelmesini, okudukları kitaplarla ilgili fikirlerini paylaşmalarını sağlıyor. “Gençlik Buluşmaları” düzenli olarak her hafta yapılıyor. Bu hafta beş ayrı halk kütüphanesinde yapılan programda, gençler çeşitli kitaplara dair mütalaalarda bulundular. Daha sonra da kitaplardan edinilen bilgiler doğrultusunda, “genç olmak”, “başarılı olmak”, “sorumluluklarımız” gibi konu başlıkları üzerine sohbet edildi. Bugüne kadar toplamda 112 gencin katılım sağladığı “Gençlik Buluşmaları” “yenilikçi kütüphanecilik” anlayışıyla yapılıyor. Bu anlayışa göre kütüphaneler sadece ders çalışma, test çözme alanları değil daha çok kitap merkezli, entelektüel aktivitelerin gerçekleştirildiği, adeta birer kültür merkezleri olarak hizmet veriyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.