DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Geleceğin Polisleri Üniforma Giydi

Son Güncelleme :

01 Eylül 2016 - 6:36

/ kez okundu.
Geleceğin Polisleri Üniforma Giydi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

7’den 70’e herkese hitap eden sosyal yaşam alanları ve eğlenceli aktiviteleriyle Kahramanmaraş’ın buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Minik Polisler Atölyesi” ile çocuk ziyaretçilerinin hayallerini gerçekleştirdi.
Kaliteli ve hesaplı alışverişin eğlenceye dönüştüğü adres Piazza AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikle, minik konuklarına iki coşkuyu bir arada yaşattı. Çocukların hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine uygun aktiviteler düzenleyerek, hem öğrenmelerini hem de eğlenmelerini sağlayan Piazza, “Minik Polisler Atölyesi” ile misafirlerinin hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

MİNİKLER, POLİSLİĞE DAİR HER ŞEYİ ÖĞRENDİ
Güvenliğimizin teminatı kahraman polislerimizin üniformalarını giyerek, polis olmaya dair yepyeni bilgiler öğrenen minikler, etkinlik süresince keyif dolu anlar yaşadı.
Kendileri gibi polis üniforması giymiş eğitmenlerden polislerin görevleri hakkında bilgiler edinen minikler; trafik kuralları ve trafik işaretleri ile polislerin trafiği yönlendirirken yaptıkları hareketlerin ne anlama geldiğini öğrendi.
Bol bol resim yapıp, oyuncak polis araçlarını sürerek kaliteli vakit geçiren minikleri, aileleri de etkinlik alanının kenarından keyifle izledi. Etkinlik sonunda sertifikalarını alan minikler, polis üniformaları ile hep birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.