DOLAR 32,5202 % -0.09
EURO 34,8035 % -0.19
GRAM ALTIN 2.422,02 % -0,33
ÇEYREK A. 3.960,00 % -0,33
BITCOIN 66.436,11 0.344
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GARBİ CAFE RESTORAN KAHRAMANMARAŞ’IN HİZMETİNE AÇILDI

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2018 - 14:20

/ kez okundu.
GARBİ CAFE RESTORAN KAHRAMANMARAŞ’IN HİZMETİNE AÇILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’a kafe kültürüne farklı bir konseptle giriş yapan Garbi Cafe Restoran hafta sonu görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Şehrin bağ kültürünü kafe konsepti ile birleştiren Garbi Cafe Restoran, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, meclis üyeleri ve Ak Parti teşkilat üyelerinin katılımıyla hizmete açıldı. Ihlamur ağaçları altında, üzüm bağları yanında eşsiz bir doğal ortam sunan Garbi kafe Restoran işletme sahibi Cafer Tatlıbal, Kahramanmaraş’a farklı bir hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Şehrin bağ kültürünün ön planda olduğunu kaydeden Tatlıbal, mevcut bağ evini kafe restoran kültürüyle buluşturarak güzel bir çalışma ortaya çıkardıklarını kaydetti. Tatlıbal, bu güzel işletmenin katılımında kendisini onurlandıran misafirlerine de ayrı ayrı teşekkür etti.

Açık havada nargile keyfi ve kır bahçesiyle stresten uzak doğal güzellikler vaat eden kafe restoranın hafta sonları özel serpme kahvaltı imkanı sunduğu de bildirildi. Hafta sonu serpme kahvaltıyla müşterilerine özel bir gün vadeden Garbi Cafe Restoran, Üngüt Mahallesi Sezallar Spor Kompleksi arkasında müşterilerini bekliyor. Rezvasyon telefon: 0 344 211 07 46— 0538 861 56 28

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.