DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Son Güncelleme :

28 Temmuz 2018 - 7:30

/ kez okundu.
FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN  GEÇTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşspor futbolcuları ve teknik heyet Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde (Tıp Fakültesi Hastanesi) sağlık kontrolünden geçti.

Gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde futbolcular ilk olarak kan ve idrar tahlili yaptırdı. Daha sonra efor, EKG taramasından geçirilen futbolcular, son olarak dahiliye, genel cerrahi, ve ortopedi doktorları tarafından muayene edildiler. Yapılan kontrollerin ardından futbolcuların sağlık durumlarının gayet iyi olduğu gözlendi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından futbolcularla bir araya geldi. “Kahramanmaraşsporun önümüzdeki sezon önemli başarılara imza atacağına inanıyorum.” diyen Rektör Can, kulüp yöneticileri ve futbolculara önümüzdeki sezonda başarı dileklerini iletti.

Rektör Can, “KSÜ Tıp Fakültesi Hastanemiz şehrimizde ve bölgemizde birçok ilki gerçekleştiren tam donanımlı bir hastane. Tıp Fakültesi Hastanesi olarak her türlü sağlık sorununa müdahale edebilecek yeterliliğe sahibiz. Üniversite hastanesi olarak bölgenin sağlık üssü olma vizyonumuzu güçlendiren adımlar atmayı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Kahramanmaraşspor Genel Müdürü Mehmet Tıraş ise, Kahramanmaraşspora gösterdikleri ilgi için başta Rektör Can olmak üzere, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal ve hastane çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.