DOLAR 32,3375 % 0.16
EURO 35,1869 % -0.03
GRAM ALTIN 2.240,46 % -0,14
ÇEYREK A. 3.663,15 % -0,14
BITCOIN 2.185.342 -3.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

FOTOĞRAFLARIN DİLİNDEN KUDÜS-FİLİSTİN KONFERANSI

Son Güncelleme :

17 Mart 2018 - 10:02

/ kez okundu.
FOTOĞRAFLARIN DİLİNDEN KUDÜS-FİLİSTİN KONFERANSI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fotoğrafların Dilinden Kudüs-Filistin Konferansı ve Fotoğraf Sergisi gerçekleştirdi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, Kudüs ve Filistin’de kendisinin çektiği fotoğrafları bir sunum eşliğinde anlattı.

Kudüs ve Filistin’de bulunan ve üç semavi dinde de kutsal olan yerleşim yerleri ve camilerin yer aldığı fotoğraflarla orada yaşananları dile getirdi.

Konferansın sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, verdiği konferanstan dolayı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı’ya bir buket çiçek takdim ederek teşekkür etti. Daha sonra davetliler, fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.