DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Evlilik Vaadiyle Kandırılan Bulgar Kadını Polis İkna Etti

Son Güncelleme :

02 Ekim 2015 - 15:11

/ kez okundu.
Evlilik Vaadiyle Kandırılan Bulgar Kadını Polis İkna Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde evlilik vaadiyle kandırıldığını iddia eden Bulgaristanuyruklu kadın, polis ekiplerinin iknası sonucu kurtarıldı.

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kızılcaoba Mahallesi Sağlık Caddesi’ndeki bir apartmanın 4. katında bir kadının balkondan atlama girişiminde bulunduğu ihbarını aldı.

Belirtilen adrese gelen ekipler, balkon demirlerine çıkan kadını ikna ederek evin kapısını açtı. İtfaiye ve polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu aşağıya indirilen Bulgaristanuyruklu Asya İvanova Raiçava (19), 112 Acil Servis ekipleri tarafından sağlık kontrolü içinElbistan Devlet Hastanesine götürüldü.

Raiçava’ın polislere, evlenmek için Elbistan’a getiren M.Ş.’nin kendisine zorla ilaç içirip darp ettiğini ileri sürdüğü öğrenildi. Bulgar kadın, kendisini kandırdığı ve şiddet uyguladığını iddia ettiği M.Ş’den şikayetçi oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından genç kadının, sınır dışı edilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne gönderileceği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.