DOLAR 32,4371 % 0.04
EURO 34,4733 % -0.1
GRAM ALTIN 2.488,34 % 0,21
ÇEYREK A. 4.068,44 % 0,21
BITCOIN 2.069.268 -6.617
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ETLER DAHA HİJYENİK TAŞINIYOR

Son Güncelleme :

18 Şubat 2016 - 9:34

/ kez okundu.
ETLER DAHA HİJYENİK TAŞINIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mezbahanede kesimi yapılarak kasaplara dağıtımı yapılan etlerin daha hijyenik ortamda et filesi içerisinde gönderilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veterinerlik İşleri ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Vatandaşlarımıza daha hijyenik et yedirmeyi amaçlayan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz etleri et filesi içerisinde taşımaya başladı. Büyükşehir Belediyemize ait kesimhanede kesimi yapılan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara ait etler, veteriner hekimlerin kontrolünden sonra satış yerlerine sevk edilirken; fiziksel, çevresel etkenlerle oluşabilecek kontaminasyonun önlenmesi ve daha hijyenik satışa sunulabilmesi için Gıda Hijyeni Yönetmeliği ve Avrupa Birliği Normlarına uygun bir biçimde et filesi içerisinde ambalajlanarak sevk edilmeye başlandı” denilerek bilgi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.