DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eski muhtarı öldüren baba ve iki oğluna ağırlaştırılmış müebbet cezası

Son Güncelleme :

15 Ocak 2020 - 6:45

/ kez okundu.
Eski muhtarı öldüren baba ve iki oğluna ağırlaştırılmış müebbet cezası
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde eski Hüyüklü Mahallesi Muhtarı Habip Yılmaz’ı silahla öldürdükleri iddiasıyla yargılanan baba ve iki oğlu, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Elbistan Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanıklar Aydoğan Torun (32) ve Özkan Torun (27) kardeşler ile tutuksuz yargılanan babaları Cuma Torun (59) katıldı.

Mahkeme heyetinin son sözlerini sorduğu sanıklar, olayda kendilerini korumaya çalıştıklarını iddia etti.

Mahkeme heyeti, sanıklara “tasarlayarak öldürmek” suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, Özkan Torun’a ayrıca Habip Yılmaz’ın oğlu Ömer Yılmaz’a yönelik hedef gözeterek ateş etmesi nedeniyle “öldürmeye teşebbüs” suçundan 9 yıl hapis cezası verdi.

Baba Cuma Torun da tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Afşin ilçesi Nazım Kaynak Bulvarı’nda 10 Ekim 2018’de aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunduğu iddia edilen Habip Yılmaz ile Aydoğan Torun ve Özkan Torun arasındaki tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen tartışmada Habip Yılmaz, eşi ve çocuklarının yanında av tüfeğiyle öldürülmüştü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.