DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eski eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın öldü

Son Güncelleme :

13 Nisan 2019 - 7:59

/ kez okundu.
Eski eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın öldü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çocuklarını almaya gittiği okulun önünde eski eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, eşi Asef Güçlü ile birlikte Yeşilyurt Mahallesi’ndeki özel bir okulun yanında otomobilde çocuklarının okuldan çıkışını beklerken eski eşi A.D’nin silahlı saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan Aslı Yıldız Güçlü, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle sevk edildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Güçlü’nün cenazesinin Malatya’daki işlemlerin ardından sabah Elbistan’a gönderileceği öğrenildi.

2 Nisan’da eski eşi A.D’nin silahlı saldırısına uğrayan Aslı Yıldız Güçlü, yaralı eşi tarafından Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılmış, buradaki tedavisinin ardından hayati tehlike kaydıyla Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Malatya’ya sevk edilmişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.